
Συσκευές & Αξεσουάρ
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
408.4 kcal /
1715.4 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
31.4 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Νάτριο
232.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Hearty seven vegetable soup
30 λεπτ.