Συσκευές & Αξεσουάρ
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
232.9 mg
Πρωτεΐνη
20.8 g
Θερμίδες
1715.4 kJ /
408.4 kcal
Λιπαρά
20.8 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
31.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Ribollita
50 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.