Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern

Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern

4.6 139 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Speckwürfel
    100 g
  • Butterschmalz
    30 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält
    500 g
  • Weizenmehl, universal
    1 EL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Tomatenmark
    1 EL
  • stückige Tomaten, aus der Dose inkl. Saft
    400 g
  • Wasser
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fisolen, frisch
    400 g
  • Essig
    2 Spritzer
  • Zucker
    2 Prisen
  • scharfe Debreziner nach Geschmack
    2 - 4 Stück
  • Bohnenkraut, getrocknet
    2 TL
  • Semmeln
    4
    4 Scheiben Bauernbrot

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 628 kcal / 2629 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 10 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1684 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων