Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Rendang
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
peanut oil1 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
878.7 kcal /
3676.6 kJ
Πρωτεΐνη
62.4 g
Λιπαρά
57.5 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
43.3 g
Νάτριο
1243.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 min
Lamb Korma
4 godz.
Beef Fajitas
1 godz.
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Coronation Chicken
30 min
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.