Συσκευές & Αξεσουάρ
Open fish burgers
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Fish burgers
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks6 sprigs
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
fish sauce1 tbsp
-
kecap manis1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
panko breadcrumbs100 g
-
plain flour2 tbsp
-
egg1
-
milk2 tbsp
Red cabbage salad
-
red cabbage finely shredded50 - 80 g
-
snow peas cut into thin slices6 - 8
-
cucumber deseeded and cut into thin slices¼
-
lime juice1 tbsp
-
fish sauce2 tsp
-
brown sugar2 tsp
Chilli mayo
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
hot chilli sauce to taste1 - 2 tbsp
Assembly
-
oil for frying1 - 2 tbsp
-
bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)3
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1262 mg
Πρωτεΐνη
25.3 g
Θερμίδες
1715.3 kJ /
408.4 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
37.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1h 15min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mango salmon bowl
40min
Prawn stir-fry
25min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
White fish and lemon risotto
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Sicilian prawn salad
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Ninguna valoración
Moules Marinière (mussels)
35min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min