Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce

4.5 678 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Bergkäse in Stücken
    100 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    4 Stängel
  • Milch
    200 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt und grob geschnitten (siehe Tipp)
    200 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Weizenmehl, griffig
    310 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Schinken in Würfeln
    150 g
  • Weißwein
    100 g
  • Schlagobers
    150 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 799 kcal / 3341 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 70 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 1589 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων