
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
93 kcal /
388 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion Bhaji
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Detox Salad
10 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 λεπτ.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2ωρ. 15 λεπτ.
Irish Potato Soup
35 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Dhokla
30 λεπτ.