
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
93 kcal /
388 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Onion Bhaji
45 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 λεπτ.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 λεπτ.