Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
4.8 g
Θερμίδες
388 kJ /
93 kcal
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24ωρ.
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 λεπτ.
Star Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Gravadlax
48ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.