
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
dried instant yeast15 g
-
water warm320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil30 g
Lamb Filling
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing20 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
toasted pine nuts50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
water100 g
-
sesame seeds4 tsp
-
natural yoghurt250 g
-
sumac1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
548 kcal /
2293 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A TASTE OF THE WORLD
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrowned Pork Rice
1ωρ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Garam Masala
50 λεπτ.
Beef Teriyaki with Rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1ωρ.
Chicken and Leek Pie
1ωρ. 20 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.
Sticky Chilli Beef
55 λεπτ.
Cape Malay Chicken Curry
1ωρ.