Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef and mushroom hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)700 - 800 g
-
plain flour40 g
-
garlic cloves2
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)2
-
oil plus extra for brushing1 tbsp
-
brown onion cut into eighths1
-
bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)2
-
red wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
potatoes peeled and cut into thin slices (5 mm)350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
584.1 mg
Πρωτεΐνη
35.8 g
Θερμίδες
1509.8 kJ /
359.5 kcal
Λιπαρά
15.6 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1 h 10 min
Chicken and caramelised onion sausages
1 h 5 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 h 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 h 50 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Char siu pork bao
2 h 10 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Whole steamed chicken
1 h 20 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min