Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in turmeric and ginger broth
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots cut into halves3
-
garlic cloves2
-
fresh kaffir lime leaves2
-
lemongrass cut into thirds1 stalk
-
sesame oil20 g
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
palm sugar (1-2 cm)1 cube
-
fresh coriander roots and stalks for broth, leaves reserved for garnishing10 sprigs
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced for garnishing1
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut milk400 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
331 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1313.2 kJ /
312.7 kcal
Λιπαρά
24.3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1h 15min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mango salmon bowl
40min
Prawn stir-fry
25min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
White fish and lemon risotto
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Sicilian prawn salad
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Pas d’évaluation
Moules Marinière (mussels)
35min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min