
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kumara pie
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
262.6 kcal /
1102.7 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
155.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kiwi creations from New Zealand
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Tempeh bolognaise
30 λεπτ.
Sweet and sour tempeh
50 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.