
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kumara pie
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
155.4 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Λιπαρά
17.2 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kiwi creations from New Zealand
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPalak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Fatayer with cheese and mint
2ωρ. 15 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.