
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 pieces
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 10 pieces
Νάτριο
2731.6 mg
Πρωτεΐνη
56.9 g
Θερμίδες
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Λιπαρά
77.6 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
44.9 g
Υδατάνθρακες
165.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24ωρ. 40 λεπτ.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan moussaka
1ωρ. 50 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.
Silverbeet and mushroom calzone
2ωρ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Satay noodle salad
35 λεπτ.