
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 pieces
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 10 pieces
Θερμίδες
1608.9 kcal /
6757.2 kJ
Πρωτεΐνη
56.9 g
Λιπαρά
77.6 g
Υδατάνθρακες
165.8 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
44.9 g
Νάτριο
2731.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaribbean curry
40 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Bang bang broccoli
3ωρ. 25 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 λεπτ.