
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing40 g
-
dried red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
canned whole tomatoes (including liquid)400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)1
-
full cream milk500 g
-
spelt flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475.7 kcal /
1997.7 kJ
Πρωτεΐνη
22.6 g
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
1099.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.