
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing40 g
-
dried red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
canned whole tomatoes (including liquid)400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)1
-
full cream milk500 g
-
spelt flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475.7 kcal /
1997.7 kJ
Πρωτεΐνη
22.6 g
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
1099.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Rendang curry
30 Min
Garlic mushrooms
25 Min
Beetroot risotto
35 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min