Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron

Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron

4.5 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de solomillo de ternera en 1 pieza (aprox. 24 cm)
    1100 - 1200 g
  • de mantequilla
    20 g
  • de aceite de oliva (y 1 chorrito más para dorar el solomillo)
    30 g
  • de apio en juliana
    60 g
  • de cebolla en juliana
    100 g
  • de zanahoria en juliana
    80 g
  • de boletus frescos en láminas de 5 mm
    150 g
  • de rebozuelos frescos enteros (si son pequeños) o en trozos
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de tomillo fresco
    1 - 2 ramitas
  • de ron dorado
    200 g
  • de azúcar moreno
    20 g
  • de sal en escamas
    1 - 2 pellizcos
  • tomillo fresco (προαιρετικό πεδίο) para decorar

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 304 kcal / 1272 kJ
Πρωτεΐνη 39.2 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων