
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom bolognaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219.5 kcal /
921.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
1128.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on: Mushrooms
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.