Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom bolognaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1128.5 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
921.7 kJ /
219.5 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on: Mushrooms
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRicotta and spinach crespelle "cake"
40 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Pulse and pumpkin curry
30 λεπτ.
Ala hodi (Potato curry)
40 λεπτ.
Silverbeet and mushroom calzone
2ωρ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.