
Συσκευές & Αξεσουάρ
Anise-cured salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 10 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
4655.3 mg
Πρωτεΐνη
17.3 g
Θερμίδες
927.2 kJ /
220.8 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
13.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.