
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2085.5 mg
Πρωτεΐνη
39.1 g
Θερμίδες
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.