
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
550.3 kcal /
2311.4 kJ
Πρωτεΐνη
39.1 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
2085.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Crab linguine
30min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Tuna empanadas
2h