Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2085.5 mg
Πρωτεΐνη
39.1 g
Θερμίδες
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli garlic prawns
10 λεπτ.
Thai-style fish cakes
30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn and saffron risotto
30 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Baked masala fish (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Tom kha prawns
25 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1ωρ.
Steamed prawns or scallops
20 λεπτ.