Navajo fry bread with tomato bean salsa

Navajo fry bread with tomato bean salsa

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • self-raising flour plus extra for dusting
    300 g
  • buttermilk
    150 g
  • olive oil plus extra for shallow frying
    70 g
  • canned sweet corn kernels rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2
  • ground cumin
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • tomatoes cut into quarters
    2
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • iceberg lettuce finely shredded
    ½
  • avocado flesh only, cut into bite-size pieces
    1
  • sour cream to serve
  • pickled jalapeño chillies to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 696.7 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 16.9 g
Λιπαρά 35.3 g
Υδατάνθρακες 72.3 g
Φυτικές ίνες 10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 1425.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων