
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef "Burgundy"
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet trimmed750 g
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)4 pieces
-
pickling onions8
-
button mushrooms cut into halves200 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper to season
-
red Burgundy wine (see Tips)100 g
-
tomato paste40 g
-
carrots peeled2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour (see Tips)3 tbsp
-
salt to season
-
crusty bread to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
723.2 kcal /
3037.4 kJ
Πρωτεΐνη
58.7 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
1504 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min