
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
364.6 kcal /
1531.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
140.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Garlic mushrooms
25 λεπτ.
Harvest nut roast with gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1ωρ. 30 λεπτ.
Ancho chilli and black bean stew
40 λεπτ.
One whole cauliflower
45 λεπτ.