
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
364.6 kcal /
1531.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
140.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Spelt Margherita pizza
2h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Mushroom quinotto
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Risotto pomodori with burrata
40min
Pickled red onions
1h 50min
Yellow chicken curry with rice
1h
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
All in one bowl bolognese
40min