
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
140.4 mg
Πρωτεΐνη
9.8 g
Θερμίδες
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1ωρ. 30 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.