
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean seafood with tomato and fennel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
sumac1 tsp
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing150 - 180 g
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper to season
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm - see Tips)4
-
salt to season
-
olive oil for drizzling
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)200 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1351.9 mg
Πρωτεΐνη
50.8 g
Θερμίδες
1784.7 kJ /
424.9 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Brak ocen
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min