
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean seafood with tomato and fennel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
sumac1 tsp
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing150 - 180 g
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper to season
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm - see Tips)4
-
salt to season
-
olive oil for drizzling
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)200 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
424.9 kcal /
1784.7 kJ
Πρωτεΐνη
50.8 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
1351.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Salmon en croute
50 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Linguine marinara
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min