Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean seafood with tomato and fennel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
sumac1 tsp
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing150 - 180 g
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper to season
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm - see Tips)4
-
salt to season
-
olive oil for drizzling
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)200 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1351.9 mg
Πρωτεΐνη
50.8 g
Θερμίδες
1784.7 kJ /
424.9 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Teriyaki salmon bowl
1ωρ. 15 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Open fish burgers
1ωρ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.
Spinach and smoked salmon roulade
24ωρ. 35 λεπτ.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1ωρ. 30 λεπτ.
Goan prawn curry
25 λεπτ.
Spring frittata
1ωρ. 15 λεπτ.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1ωρ.