Seafood en papillote with saffron potatoes

Seafood en papillote with saffron potatoes

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    500 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)
    300 g
  • saffron
    2 pinches
  • firm white fish fillets (see Tips)
    4
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • vermouth (see Tips)
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    20 g
  • frozen peas to taste
    50 - 80 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)
    20

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 313.2 kcal / 1315.5 kJ
Πρωτεΐνη 36.7 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Νάτριο 703.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων