
Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood en papillote with saffron potatoes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
313.2 kcal /
1315.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.7 g
Λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
703.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 min
Scallops with pea purée
25 min
Thai-style fish cakes
30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Simple steamed salmon
30 min
Garlic prawns
25 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Risoni with salmon and spinach
25 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min