Gnocchi aux orties

Gnocchi aux orties

3.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Les gnocchi
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    2 pincées
  • de pommes de terre farineuses coupées en morceaux (2 cm)
    1000 g
  • de feuilles d'ortie lavées et séchées
    200 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • de beurre doux
    10 g
L'assaisonnement
  • oignon cipollini (voir "Conseil(s)")
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    250 g
  • de thym frais
    1 branche
  • de basilic frais équeuté
    1 brin
  • piment frais
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la cuisson des gnocchis
    1 pincée
  • eau pour la cuisson des gnocchi
La finition
  • de parmesan râpé
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 382 kcal / 1598 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 69.3 g
Φυτικές ίνες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων