Gnocchi de pois chiches à la bolognaise

Gnocchi de pois chiches à la bolognaise

2.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    1000 g
  • de gros sel
    1 c. à soupe
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
    800 g
  • de farine de pois chiche et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de fécule de maïs
    100 g
  • œuf
    1
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • sel pour la cuisson des gnocchi
  • de sauce bolognaise en conserve
    1 boîte

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 667 kcal / 2791 kJ
Πρωτεΐνη 37.3 g
Λιπαρά 20.6 g
Υδατάνθρακες 88.7 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων