Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce

Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce

4.2 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Suppengrün (300 g), in Stücken
    1 Bund
  • Wasser
    1000 g
  • Fleischbrühe (für je 0,5 l)
    2 Würfel
    2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Salz und etwas mehr
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Wacholderbeeren
    3
  • schwarze Pfefferkörner
    5
  • Kartoffeln gewürfelt
    750 g
  • Möhren in Stiften (5 cm)
    200 g
  • Staudensellerie längs halbiert, in Stiften (5 cm)
    200 g
  • Rindfleisch mager (Keule), in Scheiben (1 cm), dann in mundgerechte Stücke geschnitten
    600 g
Meerrettichsauce
  • Butter
    40 g
  • Mehl
    30 g
  • Milch
    150 g
  • Meerrettich aus dem Glas
    80 - 100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Zitronensaft
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 528 kcal / 2209 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 10.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων