Συσκευές & Αξεσουάρ
Semolina dumplings with mushroom sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1351.1 mg
Πρωτεΐνη
14.8 g
Θερμίδες
2700.3 kJ /
645.4 kcal
Λιπαρά
37.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.8 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Spiced paneer parcels
50 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.