
Συσκευές & Αξεσουάρ
Semolina dumplings with mushroom sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1351.1 mg
Πρωτεΐνη
14.8 g
Θερμίδες
2700.3 kJ /
645.4 kcal
Λιπαρά
37.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.8 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1ωρ. 30 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.