
Συσκευές & Αξεσουάρ
Semolina dumplings with mushroom sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
645.4 kcal /
2700.3 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
37.6 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.8 g
Νάτριο
1351.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt Margherita pizza
2ωρ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.