Semolina dumplings with mushroom sauce

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Semolina dumplings
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • milk
    300 g
  • salted butter
    30 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • fine semolina
    200 g
  • egg yolks
    2
  • water (approx. 2 litres)
  • plain flour for dusting
Mushroom sauce
  • eschalots
    3
  • garlic clove
    1
  • white wine
    50 g
  • salted butter
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 645.4 kcal / 2700.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 37.6 g
Υδατάνθρακες 62.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.8 g
Νάτριο 1351.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων