Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

4.3 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 kawałków

Υλικά

  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    260 g
  • wody
    430 - 440 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • jajek
    6
  • zakwasu na żurek
    200 g
  • śmietany, 18% tłuszczu
    160 g
  • czosnku, granulowanego
    ½ łyżeczki
  • majeranku, suszonego
    1 łyżka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • białej kiełbasy, parzonej (ok. 6 szt. cienkich kiełbasek), pokrojonej na ok. 2 cm kawałki
    200 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 287.3 kcal / 1203 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 18.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων