Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Yoghurt tahini sauce
-
cold water50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice40 g
-
tahini100 g
-
natural pot set yoghurt, full fat400 g
-
salt½ tsp
Chicken and assembly
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves10
-
olive oil plus extra for frying2 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken breast fillet cut into pieces (4-5 cm)1000 g
-
water800 g
-
pita breads (large)2
-
lemon juice120 g
-
pine nuts toasted20 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped5 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1812.8 mg
Πρωτεΐνη
73.8 g
Θερμίδες
3458 kJ /
823.3 kcal
Λιπαρά
42.3 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
30.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Travel the Middle East
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Lamb shanks with risoni and feta
3ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Whole steamed chicken
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.