
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil purée (Moujadarra)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
337.4 kcal /
1417.1 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
33.9 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
941.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Travel the Middle East
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Tempeh bolognaise
30 λεπτ.
Sweet and sour tempeh
50 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.