
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan moussaka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)1
-
salt for sprinkling
-
dried red lentils200 g
-
filtered water for soaking
Plant-based béchamel sauce
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Lentil moussaka
-
extra virgin olive oil50 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
canned tomatoes400 g
-
filtered water120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground nutmeg for sprinkling
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
357.1 kcal /
1499.6 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Φυτικές ίνες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Spelt Margherita pizza
2 Std.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Risotto pomodori with burrata
40 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
All in one bowl bolognese
40 Min