
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and sour tempeh
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil spray
-
buckwheat groats40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves5
-
tempeh cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)300 g
-
plant-based milk of choice30 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices2 cm
-
brown onion½
-
carrot (approx. 100 g), cut into slices1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby corn (see Tips)350 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)350 g
-
tomatoes cut into eighths3
-
snow peas100 g
-
coconut sugar2 - 3 tbsp
-
apple cider vinegar2 - 3 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
700.5 kcal /
2942 kJ
Πρωτεΐνη
26.9 g
Λιπαρά
38.6 g
Υδατάνθρακες
55.7 g
Φυτικές ίνες
13.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Tarka dal
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 h 35 min
Rendang curry
30 min
Black bean enchiladas
1 h 20 min
Tempeh bolognaise
30 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Broccoli mustard pasties
1 h 55 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 h 15 min