Συσκευές & Αξεσουάρ
Hearty lentil chilli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red lentils200 g
-
filtered water plus extra for soaking400 g
-
coconut oil20 g
-
red capsicum (approx. 160 g), deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 1 chilli)1 - 2 tsp
-
garlic cloves4
-
red onion (approx. 160 g), cut into quarters1
-
tomatoes cut into quarters2
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cacao powder2 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (1-2 cm)400 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
stock paste (see Tips)1 ½ tsp
-
canned kidney beans rinsed and drained, (approx. 250 g after draining)400 g
-
lime juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
1679 kJ /
399.8 kcal
Λιπαρά
8.2 g
Φυτικές ίνες
14.6 g
Υδατάνθρακες
50.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Mushroom bolognaise
45 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Filo spinach slice
55 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min