
Συσκευές & Αξεσουάρ
Celeriac parmigiana
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
356.3 kcal /
1496.4 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
17.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Spelt Margherita pizza
2 Std.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Risotto pomodori with burrata
40 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
All in one bowl bolognese
40 Min