
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (προαιρετικό πεδίο)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604 kcal /
2525 kJ
Πρωτεΐνη
38 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1ωρ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 λεπτ.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Prawn Curry
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.