Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (προαιρετικό πεδίο)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
2525 kJ /
604 kcal
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Steamed Thai-style fish cakes
45 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Steamed Salmon Parcels
55 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 λεπτ.