
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet cashew stir-fry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tamari gluten free (see Tips)2 ½ tbsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
lime (zest of half a lime, juice of whole lime)1
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh bean sprouts150 g
-
millet rinsed and drained200 g
-
filtered water380 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
carrot cut into pieces (2 cm)120 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)120 g
-
cashews100 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
capsicums cut into thin slices2
-
canned water chestnuts cut into thin slices227 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
518.8 kcal /
2178.9 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
62.8 g
Φυτικές ίνες
13.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Caribbean curry
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Paneer makhani
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min