
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, sprouts and red cabbage salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.6 g
Θερμίδες
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Λιπαρά
36.1 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1ωρ. 30 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Paneer makhani
45 λεπτ.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.