Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez

Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez

4.1 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Aleta de ternera
  • manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
    2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de puerro (solo la parte blanca en trozos)
    100 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
    1000 - 1200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de agua
    1000 g
Salsa de vino dulce
  • de vino Pedro Ximénez
    350 g
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de zumo de naranja
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    120 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 185 kcal / 776 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 3.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων