Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce

Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce

4.4 208 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Fischfilet mit Selleriepüree:
  • Knollensellerie in Stücken
    700 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Fischfilets (à 150-200 g), z.B. Kabeljau, Seehecht, Seelachs oder Rotbarsch
    4
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Rapsöl
    30 g
  • Staudensellerie in feinen Streifen
    80 g
  • Saure Sahne
    80 g
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
Kapern-Zitronen-Sauce:
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronenschale in schmalen Streifen (Zesten)
    1 TL
  • Zitronensaft
    ½ TL
  • natives Olivenöl
    40 g
  • Kapern
    50 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 407 kcal / 1700 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων