Συσκευές & Αξεσουάρ
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
786.7 mg
Πρωτεΐνη
57.3 g
Θερμίδες
3806.7 kJ /
906.4 kcal
Λιπαρά
67.7 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
33.5 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Beef and feta koftas
1h 30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Thai chilli chicken and basil
30min
Turkey patties
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Lamb Moussaka
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min