Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu

Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu

4.3 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
10 unidades

Υλικά

Relleno
  • de lentejas pardinas
    150 g
  • de avellanas tostadas
    40 g
  • de agua (y algo más para remojar las lentejas)
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • diente de ajo
    1
  • de pimiento rojo en trozos
    120 g
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de cebolla en juliana fina
    100 g
  • de pimentón dulce
    2 cucharaditas
Dip de tofu
  • de tofu firme
    250 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de vinagre de sidra
    10 g
  • de salsa de soja
    15 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de zumo de limón
    50 g
  • de azúcar de coco
    1 cucharadita
    1 cucharadita de azúcar moreno
Tacos
  • hojas de lechuga
    10
  • de cilantro fresco (solo las hojas)
    10 g
  • brotes germinados para servir

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 164 kcal / 686 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων