Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
762.9 mg
Πρωτεΐνη
33.2 g
Θερμίδες
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Λιπαρά
15.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Steamed fish with green mash
50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Open fish burgers
1h
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Goan prawn curry
25min
Spring frittata
1h 15min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h