
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341.4 kcal /
1433.9 kJ
Πρωτεΐνη
33.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
762.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.