
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341.4 kcal /
1433.9 kJ
Πρωτεΐνη
33.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
762.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25ωρ.
Middle Eastern planked salmon
1ωρ. 40 λεπτ.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.