Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi

Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi

4.1 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    1
  • foglie di menta fresca, lavate
    3
  • foglie di basilico fresche lavate
    4
  • foglie di salvia fresca lavate
    3
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    4 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di succo di arancia
    1 cucchiaio
  • di pesce spada (600 g circa)
    4 fette
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi
  • di sale
    4 pizzichi
  • di acqua
    500 g
  • di finocchi puliti e a fette sottili
    200 g
  • arancia pelata a vivo, a fettine
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 330 kcal / 1381 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 3.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων