
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red lentil cauliflower dahl
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red lentils rinsed and drained250 g
-
coconut milk400 g
-
filtered water300 g
-
salt (optional - see Tips)½ tsp
-
cauliflower broken into bite-size florets300 g
-
fresh coriander leaves, for garnish (optional)
-
fresh long red chilli cut into slices, for garnish (optional)
-
cooked rice or flat bread, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
338.2 kcal /
1420.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Caribbean curry
40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Paneer makhani
45 min
Cheese soufflés
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Potato and green pea curry
50 min