Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi

Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi

3.9 739 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    30 g
  • Gulasch Rind- und Schweinefleisch gemischt
    700 g
  • Tomatenmark
    25 g
  • Wasser
    250 g
  • geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
    1 Dose
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Rosmarin gehackt
    2 TL
  • Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
    1
  • Gnocchi frisch, aus dem Kühlregal
    1000 g
  • Basilikum abgezupft
    3 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 560 kcal / 2343 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων