Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with porcini mushrooms
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drainedfresh porcini mushrooms cut in slices100 g
-
fresh mushrooms cut in slices100 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle (long dried egg pasta)300 g
-
freshly ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1659 kJ /
396 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDemo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Temaki sushi
1 Std. 40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min