
Συσκευές & Αξεσουάρ
Middle Eastern planked salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1348.2 mg
Πρωτεΐνη
56.8 g
Θερμίδες
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Λιπαρά
51.7 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2ωρ. 25 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.