Συσκευές & Αξεσουάρ
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Five spice rub
-
olive oil1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
ground allspice2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt flakes (see Tips)1 tsp
-
whole chicken trussed1400 - 1600 g
Asparagus and pea salad
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water500 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
sugar snap peas trimmed150 g
-
mixed salad leaves60 g
-
red onion cut into thin slices½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
720.4 mg
Πρωτεΐνη
50.5 g
Θερμίδες
2676 kJ /
637.1 kcal
Λιπαρά
44.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1h 10min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Char siu pork bao
2h 10min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Whole steamed chicken
1h 20min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Chilli beef with lemon feta
30min