
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked mussels with Pernod sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1658.3 kcal /
6965 kJ
Πρωτεΐνη
165.7 g
Λιπαρά
82.4 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
42.3 g
Νάτριο
5869.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25ωρ.
Middle Eastern planked salmon
1ωρ. 40 λεπτ.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.