Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked mussels with Pernod sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
5869.4 mg
Πρωτεΐνη
165.7 g
Θερμίδες
6965 kJ /
1658.3 kcal
Λιπαρά
82.4 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
42.3 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli garlic prawns
10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Baked masala fish (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai-style fish cakes
30 λεπτ.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Open fish burgers
1ωρ.