Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Zucchini cheddar slice
45 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.