Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6ωρ. 20 λεπτ.
Korean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Chicken and pesto risoni
35 λεπτ.
Achari paneer murgh
1ωρ. 5 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.