Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią

Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią

4.6 158 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 4 filety z pstrąga, ze skórą np. łososiowego (ok. 150 g każdy)
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 12 liści mięty, świeżej
  • 12 plastrów cytryny ekologicznej
  • 2 cukinie (ok. 350 g każda)
  • 300 g wody

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 30 g
Θερμίδες 1135 kJ / 274 kcal
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων