Gratin de gnocchi au Mont-d'Or

Gratin de gnocchi au Mont-d'Or

4.1 196 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Les gnocchi
  • d'eau
    1000 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée type Bintje, non épluchées
    750 g
  • œuf
    1
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    340 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
Le gratin
  • d'oignons
    150 g
  • de lardons fumés
    150 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • vacherin Mont-d'Or (500 g), coupé en morceaux
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 803 kcal / 3360 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 46.2 g
Υδατάνθρακες 62.8 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων